torstai 22. lokakuuta 2009

Liikeideoita I

Toiminimen perustaminen on helppoa ja halpaa. Toiminimen rekisteröinnistä löytyy tietoa täältä ja verotuksista ym. tietoa täältä. Nettikauppoihin en enää usko, niitä on syntynyt tosi paljon. Jollei siis sitten ole mahdollista esim. kiertää Viroa ostamassa sellaisia sisustusmateriaaleja, joita ei muut Suomessa myy.

LIIKEIDEOITA:
- Toiminimellä saa helposti esimerkiksi puhelinmyyntityötä (lehdet) ym. hommia itselleen. Toiminimellä jos näitä hommia tekee, niin palkatkin ovat jo aivan toista luokkaa, kuin jos työskentelee jossain yrityksessä. Lehtitaloihin vaan yhtettä ottamaan!

- Jos sinulla on organisointikykyä, olet järjestelmällinen ja huolellinen, miksi et perustaisi jonkinlaista "etäsihteeripalvelua" tarjoavaa yritystä? Monet pienehköt yritykset tarvitsisivat jonkun henkilön satunnaiseksi avuksi esimerkiksi hakemaan uusia asiakkaita, ylläpitämän asiakassuhteita, tekemään esimerkiksi osto- ja myyntitarjouksia ym.

- Mikään ei estä luovaa ihmistä perustamassa esim. häitä ja muita juhlia järjestävää yritystä. Kovinkaan kummoisia pääomia sellaiseen ei tarvitse, jos on luova ja sopii, että häiden pitäjä maksaa joko ennakkoa palkkiosta tai sitten koriste- ym. kulut. Voin muuten vinkata, että esimerkiksi juhannushäät suomalaisella maaseudulla olisivat Japanissa kuumaa kamaa, jos joku niitä osaisi sinne markkinoida. Ne maksavat ihan älyttömiä hintoja suomalaisista häistään.
Suosittelen esim. kysymään yhteistyöhön jotain matkailualan yritystä (maatilamatkailu tms.)

Lisää liikeideoita tulee ajan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti