torstai 22. lokakuuta 2009

Budjettimatkat - majoitus

Kaupunkimatkoja Eurooppaan saa nyt todella halvalla. Paitsi että lento, niin myöskin majoitusta saa hintaan, joka on suorastaan ällistyttävä. Mm. Lontoon ydinkeskustasta löytää kahden makuunhuoneen huoneiston n. 300 eurolla, Riikassa majoittuu viiden tähden hotellissa muutamalla kympillä.
Eihän tämä tilanne ole varmastikaan kiva sijoittajille, yrittäjille jne. mutta meillä reissaajille tilanne on mahtava. Taloustilanne on heikentänyt mm. punnan ja dollarin arvoa, joten Lontoo ja New York ovat todella edullisia shoppailukohteita.

Halvat äkkilähtörantalomat näköjään kannattaa unohtaa, sillä matkatoimistot ovat supistaneet tarjontaansa ja äkkilähtöpaikkoja näyttäisi olevan tarjolla melko vähän. Omatoimimatkailija pääsee paljon halvemmalla, varsinkin jos kaupunkikohde tai vaikka kylpyläloma Virossa riittämät reissukuumetta hillitsemään.

Tässä muutamia todella hyvinä ja edullisia majoituksia tarjoavia yrityksiä ja välityspalveluja. Laittakaa lisää kommenttiosioon :)

Huoneistoja:
http://www.holidaylettings.co.uk/
http://www.holiday-rentals.co.uk/
http://www.spain-holiday.com/

Hotelleja kannattaa katsoa esimerkiksi hotels.com sivustolta ja muilta varausjärjestelmiltä sekä ehdottomasti kannattaa tarkistaa lentoyhtiöiden tarjoukset.

Todella edullista majoitusta löytyy Hostels.comista. Hostelleista on sanottava sen verran, että ne ovat monesti sijainniltaan erinomaisilla paikoilla ja todella asiallisia paikkoja muutenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti